LET OP: Voor 2024 geen inschrijving mogelijk!

Individuele deelname en bijdrage

Vanaf 2023 werken we voor het eerst met 2 categorieën: categorie GAD en categorie GAD plus.

Ervaren deelnemers aan Nederlandse dictees kunnen zich inschrijven voor de categorie GAD plus en zij zullen tijdens het dictee extra worden uitgedaagd.

Uw inschrijfgeld en tegelijkertijd uw bijdrage aan het goede doel, bedraagt € 20,-. Uw inschrijving is definitief als het inschrijfgeld à € 20,- per persoon is ontvangen op rekeningnummer NL41ABNA056.91.76034 van Soroptimist International Club Alphen aan den Rijn. Vermeld hierbij het Groot Alphens Dictee en uw naam.

Team-deelname en bijdrage

U kunt ook meedoen als team met minimaal 3 en maximaal 4 deelnemers. De categorie van het team, GAD of GAD plus, wordt bepaald door de deelnemer met de meeste ervaring! Het inschrijfgeld bedraagt € 75,00.

Als team doet u mee voor € 75,- tot 4 personen. U kunt zich als team in één keer inschrijven onder uw teamnaam, inclusief de namen van uw teamleden. Uw inschrijving is definitief als het inschrijfgeld à € 75,- is ontvangen op rekeningnummer NL41ABNA056.91.76034 van Soroptimist International Club Alphen. Vermeld hierbij het Groot Alphens Dictee en de naam van uw team.

Uw bedrijf ook als sponsor?

Als bedrijf kunt u sponsoren voor €200,-. Hiervoor staat uw logo op de website, het spelregelblad en in de zaal van het dictee vermeld. Mail hiervoor naar soroptimistalphenaandenrijn@gmail.com.

 

Inschrijfformulier

  1. (verplicht)
  2. (verplicht)
  3. (correct e-mailadres verplicht)
  4. Voor welke categorie wilt u zich aanmelden?
  5. Wilt u een team aanmelden? Indien nee, kunt u onderstaande vragen overslaan.
 

cforms contact form by delicious:days