Individuele deelname en bijdrage

Uw inschrijfgeld en tegelijkertijd uw bijdrage aan het goede doel, bedraagt € 20,-. Uw inschrijving is definitief als het inschrijfgeld à € 20,- per persoon is ontvangen op rekeningnummer NL41ABNA056.91.76034 van Soroptimist International Club Alphen aan den Rijn. Vermeld hierbij het Groot Alphens Dictee en uw naam.

Team-deelname en bijdrage
Als team doet u mee voor € 75,- tot 4 personen. U kunt zich als team in één keer inschrijven onder uw teamnaam, inclusief de namen van uw teamleden. Uw inschrijving is definitief als het inschrijfgeld à € 75,-  is ontvangen op rekeningnummer NL41ABNA056.91.76034 van Soroptimist International Club Alphen. Vermeld hierbij het Groot Alphens Dictee en de naam van uw team.

Uw bedrijf ook als sponsor?
Als bedrijf kunt u sponsoren voor €200,-. Hiervoor staat uw logo op de website, het spelregelblad en in de zaal van het dictee vermeld. Mail hiervoor naar soroptimistalphenaandenrijn@gmail.com.

Niet meedoen, maar wel het goede doel steunen?
Kunt u niet meedoen met het dictee, maar wilt u wel het goede doel steunen? Ieder bedrag is welkom op bovengenoemd rekeningnummer ovv  “Mijn bijdrage GAD”

 

Inschrijfformulier

  1. (verplicht)
  2. (verplicht)
  3. (correct e-mailadres verplicht)
  4. Woont u in Alphen of direkte omgeving?
  5. Wilt u een team aanmelden? Indien nee, kunt u onderstaande vragen overslaan.
 

cforms contact form by delicious:days